Meditation
Blossombody Logo

Tarieven & Alg. Voorwaarden

Tarieven 1:1 sessions

 • Coaching
  € 60,- / 60 minutes
 • BlossomBodyHealing
  € 60,- / 60 minutes
 • BlossomBodyWork
  € 60,- / 60 minutes
 • Biodynamic Massage Therapy
  € 60,- / 60 minutes
 • Shiatsu Chairmassage
  € 35,- / 30 minutes

BlossomBody bied geen sensuele- of Tantra Massage 

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

Blossom Into Bliss Pack:

Koop vier 1:1 sessions en ontvang de 5e GRATIS

Tarieven Workshops, Retraites en Trainingen

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van Blossom Body.
Wanneer je gebruik maakt van mijn diensten ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees ze daarom goed door.

Ik vind het belangrijk om mijn werkwijze zo helder mogelijk te maken. Dit doe ik door je te informeren op mijn website, informatie te geven tijdens de behandeling en bij de start van onze samenwerking. Hier lees je wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht. Zo kunnen we een gezamenlijk succes creëren.

 • Wat zijn de regels rondom annulering van een sessie?
  Annulering van een sessie is kosteloos tot 24 uur van tevoren. Omdat ik tijd voor je reserveer zal ik 50% van de sessieprijs in rekening brengen als je later annuleert.
 • Wat als je niet helemaal tevreden bent met mijn werkzaamheden? Of als we een (dreigend) conflict hebben?
  Geef op tijd aan als je ontevreden bent met de behandeling die je bij mij volgt. Of als je vindt dat iets niet lekker loopt. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken en hoeft het niet tot een geschil te komen.
  Het samen oplossen heeft altijd mijn voorkeur.
 • Verantwoordelijkheid
  Als deelnemer voor één van de activiteiten van Blossom Body, in groepsverband of 1:1 sessie, blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor je proces en welbevinden. Er kan dan ook geen succes worden gegarandeerd.
 • Wil je mij voor schade aansprakelijk stellen?
  Dan stuur je mij een brief of e-mail (een ingebrekestelling). Daarin geef je met voldoende voorbeelden en redenen aan waarvoor je mij precies aansprakelijk stelt. Ook geef je mij een redelijke termijn om op de brief te reageren of een oplossing te zoeken.
  Als ik aansprakelijk ben voor schade, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tot de directe schade en maximaal het factuurbedrag. Ben ik voor de aansprakelijkheid voor de schade verzekerd? Dan blijft de aansprakelijkheid voor schade beperkt tot het bedrag dat mijn verzekeraar uitkeert.
  Ik ben nooit aansprakelijk voor indirecte schade zoals gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, verminderde goodwill, reputatieschade, of schade door bedrijfsstagnatie.
  Bovenstaande beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet als ik door opzet of bewuste roekeloosheid de schade zelf heb veroorzaakt.
 • Ervaring delen
  Soms deel ik mijn ervaring op social media of nieuwsbrief. Ik doe dit met in acht neming van alle privacy van jou als cliënt of deelnemer. Dit houd in dat er geen namen genoemd worden of foto’s of ander beeldmateriaal geplaatst wordt van de cliënt of deelnemer zonder toestemming van de cliënt of deelnemer. Jou veiligheid staat voorop.
5/5

Blossom Bodywork sessies
zijn op afspraak.

Nieuwsbrief


Informatie en afspraak: Gabriëlle Zwueste
T: (+31) 6 24256185 M: hello@blossombody.nl

De Vrije Uitloop Coöperatief U.A.
KvK 59442689
BTW NL853488162B01

[NL] [O] [EN]