Blossombody Logo

BIODYNAMISCHE MASSAGE THERAPIE

Naar een vrij stromende levensenergie…

BIODYNAMISCHE MASSAGETHERAPIE heeft de holistische uitgang van eenheid tussen lichaam, geest en ziel. Met behulp van massages en zacht lichaamswerk kom je in een hele diepe ontspanning en wordt je systeem uitgenodigd tot smelten. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en chronische blokkades lossen op een zachte manier op. Zo kan jij je kracht en authentieke zelf weer omarmen ♡

..Het Buikbrein…

Biodynamic massage werd ontwikkeld door de Noorse psychologe en fysiotherapeute Gerda Boyesen. Haar ontdekking dat stress via de darmperistaltiek gereguleerd wordt, wordt door wetenschappelijk onderzoek (o.a. naar het “Buikbrein”) bevestigd. In de Biodynamische therapie wordt gewerkt met een stethoscoop, om de peristaltiek hoorbaar te maken en zo dieper afgestemd te werken op wat jou essentie nodig heeft om open te bloeien.

Voor wie?

STRESSGERELATEERDE KLACHTEN zoals moeilijk kunnen ontspannen, slaapproblemen, hoofdpijn, rugklachten, buikklachten, obstipatie, depressie, geprikkeldheid, chronische vermoeidheid en burn-out.

BLOESEM OPEN IN ZELFLIEFDE
Investeer in jezelf, je gezondheid en zelfliefde. Je bent ’t zo waard!


ONDERSTEUNING IN MOEILIJKE SITUATIES
Als je vastzit in je relatie of je werk, of als je een verlies te verwerken hebt, steunt de therapie je om dieper in contact met jezelf en je kracht te komen. Van daaruit kun je de richting van je stappen bepalen.

WEINIG CONTACT VOELEN
Als je het moeilijk vindt om contact te maken met anderen of meer inncontact wilt komen met jezelf, je lichaam en je gevoelens. Je ontdekt wat er in je leeft, waar je uit contact gaat, wat erachter ligt, welke verlangens hieronder begraven zijn en hoe het is om meer gevoel toe te laten.

TRAUMATISCHE ERVARINGEN
Bij het verwerken van nare of traumatische ervaringen werkt de Biodynamische therapie ondersteunend. De traumatische schrik kan ‘smelten’ waardoor grenzen, veiligheid en ontspanning ervaren worden.
De Biodynamische technieken combineer ik waar nodig met:

  • Tantric Sjamanistic De-Armouring
  • BlossomBodyHealing: 
  • Kundalini Healing 
  • Cranio Sacraal 
  • Access Bars Consiousness® 
  • Shiatsu stoelmassage 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail gerust

Blossom Bodywork sessies
zijn op afspraak.

Nieuwsbrief


Informatie en afspraak: Gabriëlle Zwueste
T: (+31) 6 24256185 M: hello@blossombody.nl

De Vrije Uitloop Coöperatief U.A.
KvK 59442689
BTW NL853488162B01

[NL] [O] [EN]